background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
Objavljeno: 18.05.2011 u 11:27.| Izvor: Dell| Autor: Dell

Efikasnost podatkovnih centara u virtaulnoj eri

Preuzmite brošure koje Vas upućuju na to kako da organizujete Vašu IT infrastrukturu tako da Vam ona vrati maksimalne performanse uz minimalne troškove.
veličina teksta 
Slika: Efikasnost podatkovnih centara u virtaulnoj eri

Data Center Efficiency

Brze promjene u poslovnom okruženju stvaraju ogroman pritisak na IT infrastrukturu.  Globalizacija sa sobom donosi nove zahtjeve glede operacionalnih performansi, ali uz održavanje troškova što nižih. Dok uprava i rukovodstvo kompanija, klijenti i investitori postavljaju još rigoroznije zahtjeve.


Kao odgovor na ovo kompanije su se prvo okrenule kupovini novih jačih i bržih uređaja, međutim ovaj način poboljšanja je skup i neefikasan. Uz to kompanije koje su krenule ovim putem ubrzo su se našle pred novim izazovima obezbjeđivanja prostora za nove računarske sisteme, obezbjeđivanjem dodatnih energetskih potreba kao i obezbjeđivanjem rezursa za hlađenje svih uređaja.


"Neke kompanije su eksperimentisale sa pojednostavljenjem njihove infrastrukture, koristeći malo konsolidaciju server-a, malo virtualizaciju. Ali bez rješavanja uzroka problema i neefikasnosti i ova rješenja su samo postala novi izvor dodatnih troškova.


Da bi ostvarile svoje ciljeve te u potpunosti iskoristile svoju infrastrukturu, kompanije trebaju disciplinovan i struktuiran način odklanjanja neefikasnosti. Proces koji im to omogućava je: standardizuj, pojednostavi, automatizuj.

Preuzmite i pročitajte brošure koje Vas savjetuju kako da koristeći ove procese kvalitetno riješite probleme u Vašoj IT infrastrukturi.

standardizacija simplify autmatizacija
Standardizacija Pojednostavljenje Automatizacija

 


VIJESTI

ruckusprvi-wave-2-access-point-zoneflex-r710
Ruckus: prvi Wave 2 Access Point - ZoneFlex R710
microsoft-akcija--sedmice-povezite-se-sa-cloudom-preko-office_a-365
Microsoft AKCIJA - povežite se sa cloudom preko Office-a 365!
disti-ponuda-sedmice-dell-latitude-3550
DISTI ponuda sedmice: Dell Latitude 3550
budite-u-korak-sa-cloudom-zasto-trebate-imati-microsoft-office-365
Budite u korak sa cloudom: zašto trebate imati Microsoft Office 365?
dell-inspiron-2350-aio-touch-screen-desktop
Dell Inspiron 2350 AIO Touch Screen Desktop

 

Facebook preporuke

DISTI reklame


Google reklame

_ _ _ _ _ _ _ _