background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
Objavljeno: 05.07.2011 u 14:01.| Izvor: F-Secure| Autor: Disti

Sigurnije je pametnije - F-Secure štiti najnovije smartphone i tablet računala

Mobilni svijet se mijenja brzo. Smartphone i tablet računala su na čelu tehnološke sofisticiranosti i definira se šta je cool za nove generacije mlađih korisnika.
veličina teksta 
Slika:  Sigurnije je pametnije - F-Secure štiti najnovije smartphone i tablet računala

Mobilni uređaji sve više koriste djeca i odrasli za surfanje webom, ostajući u kontaktu sa svojim prijateljima ali i obavljajući raznorazne transakcije.
Sigurnosni kontekst se također razvija. Web stalno raste a na osnovu istraživanja F-Secure Data Security Labs dosta tog sadržaja je štetno ili niske kvalitete.

To znači da mobilni uređaji sigurnost trebaju vise nego ikad prije, s online sigurnošću i roditeljskom kontrolom kako bi se djeca spriječila da pristupaju štetnim i nepodobnim web stranicama, a sve radi njihove zaštite.

Povjerljivi podaci kao što su fotografije, poruke e-pošte i šifre sada su pohranjeni na mnogim mobilnim uređajima, čineći gubitak podataka i krađe identiteta, glavnom brigom. Prema nedavnom istraživanju F-Secure  75% ispitanika koji su izgubili telefon rekli su da su više zabrinuti oko gubitka podataka na mobitelu nego zbog gubitka telefona.


Kompletno sigurnosno rješenje


F-Secure Mobile Security 7 je completno sigurnosno rješenje za smartphone (napredne pametne telefone), tablet računala, pomažući svima da uživaju u potpunosti u svome super uređaju. F-Secure Mobile Security 7 omogućava sigurno pregledavanje weba uz roditeljski nadzor, štiti povjerljive sadržaja, a omogućuje pronalaženje uređaja ako je izgubljen ili ukraden.

Nove osobine roditeljske kontrole u Mobile Security je lahko postaviti na temelju dječije dobi. To je u potpunosti prilagodljivo po 15 kategorija sadržaja, kao što je odrasla osoba, chat, dating, droge i sadržaj tipa kocke, što sve može biti blokirano. Prema F-Secure istraživanju, 77% ispitanika željeli su filtriranje neprimjerenih web-sadržaja, ako njihovo dijete koristi smartphone s pristupom Internetu.

Mobile Security identificira koje web stranice su sigurne za ulazak i koje biste trebali izbjegavati. Štetne web stranice dizajnirane za širenje zlonamjernih programa ili krađu vašeg online identiteta, kao što su bankovni podatci, automatski su blokirani kako bi se osiguralo sigurno pregledavanje.

Za više informacija o ovom proizvodu obratite se našem prodajnom sektoru.


VIJESTI

ruckusprvi-wave-2-access-point-zoneflex-r710
Ruckus: prvi Wave 2 Access Point - ZoneFlex R710
microsoft-akcija--sedmice-povezite-se-sa-cloudom-preko-office_a-365
Microsoft AKCIJA - povežite se sa cloudom preko Office-a 365!
disti-ponuda-sedmice-dell-latitude-3550
DISTI ponuda sedmice: Dell Latitude 3550
budite-u-korak-sa-cloudom-zasto-trebate-imati-microsoft-office-365
Budite u korak sa cloudom: zašto trebate imati Microsoft Office 365?
dell-inspiron-2350-aio-touch-screen-desktop
Dell Inspiron 2350 AIO Touch Screen Desktop

 

Facebook preporuke

DISTI reklame


Google reklame

_ _ _ _ _ _ _ _