background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
Objavljeno: 24.12.2014 u 12:56.| Izvor: Dell.com| Autor: Disti.ba

Dell OptiPlex 3020 Desktop za poslovne korisnike

Dell OptiPlex 3020 Desktop računari omogućavaju korisnicima velike performanse sa četvrtom generacijom Intel® Core™ procesora za pouzdanu produktivnost i best-in-class sigurnost.
Slika:  Dell OptiPlex 3020 Desktop za poslovne korisnike

Dell OptiPlex 3020 Desktop

veličina teksta 

Dell OptiPlex 3020 računari su  razvijeni da ispune korisničke potrebe na radnom mjestu. Dostupan sa Intel®Core™ i5 procesorom, Intel® HD grafikom 4600 i dvostrukim monitorima Dell OptiPlex 3020 otvara mogućnost povećanja produktivnosti i saradnje, posebno u kombinaciji sa Dell dodacima kao što su award winnig monitori, tastature, miševi i slušalice.
OptiPlex 3020 dolazi u tri forme, Mini Tower (MT), Small Form Factor (SFF) i Micro izvedbi.  Micro izvedba zbog svoje veličine je pogodna za postavljanje na mjesto na kojem vam neće smetati.

 Dell OptiPlex 3020 Micro

Micro izvedba zbog svoje veličine je pogodna za postavljanje na mjesto na kojem vam neće smetati.

 

 

 

Dell OptiPlex je sinonim za stabilnost,  dugotrajnost i jednostavnost. Ovi računari su napravljeni da traju i olakšaju poslovanje. Dell podržava svoje korisnike pružajući im usluge servisa award-winning Dell ProSupport™ 24x7.


Best-in-class sigurnost

Vaši podaci su najdragocjeniji dio vaše firme. Uz Dell OptiPlex 3020 možete se opustiti jer dobijate sveobuhvatne, najbolje u klasi, sigurnosne stavke. Omogućen je TCG certificirani Trusted Platform Module (TPM) za sigurno pohranjivanje kredencijala. Dostavlja se sa Dell Data Protection|Security Tools i Dell Data Protection | Protected Workspace za napredniju autentikaciju i malware zaštitu.

Integrisano rješenje


OptiPlex 3020 podržava Dell Cloud Client Computing rješenje kao što je klijentska virtualizacija i virtualni remote desktop pružajući vašem poslovanju veću fleksibilnost, posebno za udaljene lokacije.

 

Za detaljnije informacije o konfiguracijama OptiPlex računara, posjetite Dell stranicu  http://i.dell.com/sites/doccontent/business/smb/merchandizing/en/Documents/Dell_OptiPlex_3020_with_Micro_Technical_Spec_Sheet.pdf

 

 

 


VIJESTI

ruckusprvi-wave-2-access-point-zoneflex-r710
Ruckus: prvi Wave 2 Access Point - ZoneFlex R710
microsoft-akcija--sedmice-povezite-se-sa-cloudom-preko-office_a-365
Microsoft AKCIJA - povežite se sa cloudom preko Office-a 365!
disti-ponuda-sedmice-dell-latitude-3550
DISTI ponuda sedmice: Dell Latitude 3550
budite-u-korak-sa-cloudom-zasto-trebate-imati-microsoft-office-365
Budite u korak sa cloudom: zašto trebate imati Microsoft Office 365?
dell-inspiron-2350-aio-touch-screen-desktop
Dell Inspiron 2350 AIO Touch Screen Desktop

 

Facebook preporuke

DISTI reklame


Google reklame

_ _ _ _ _ _ _ _