background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
veličina teksta 

Usluga: Servis računarske opreme

DISTI kompanija je svojim kupcima obezbijedila kvalitetnu i brzu servisnu službu koja je zadužena za servisiranje Vaših računara i računarske opreme. Zavisno od uređaja koji ste kupili, imate odgovarajuću garanciju na kupljeni uređaj. U slučaju kvara, a shodno pravilima garancije, naš servis će Vam popraviti Vaš uređaj.
Slika - Servis računarske opreme

Kupci računarske opreme očekuju i zaslužuju od svojih prodavača da im obezbijedi uslugu servisiranja kupljenih uređaja, kako njihovo poslovanje i rad na računarskoj opremi ne bi trpili dugotrajne i skupocijene zastoje u radu.

Ako Vam je istekla garancija na Vaš uređaj ili uređaj niste kupili kod nas, nudimo Vam uslugu servisiranja istog, za više detalja obratite se našem prodajnom odjeljenju.

Dell Authorized Service Provider (DASP) certifikat garantuje Dell kvalitetu usluge!
Kvalitet korisničke podrške i servisa Dell-ovih distributera osiguran je Dell-ovim akreditacijskim programom DASP. DASP akreditacije se dodjeljuju samo Dell distributerima koji zadovolje stroge zahtjeve i provjere svojih mogućnosti pružanja servisnih usluga. Provjera obuhvaća sve aspekte pružanja usluga od procesuiranja poziva preko nabavljanja rezervnih dijelova do procesa menadžmenta.
Dell-ovi distributeri sa certifikatom DASP imaju pristup Dell-ovom centru tehničke podrške, Dell-ovom tehničkom treningu kao i Dell-ovm sistemu Certificiranja (Dell Certified Expert System - DCSE). Svi tehničari/serviseri koji rade sa Dell opremom moraju biti certificirani kroz DCSE program - čime se osigurava da su kvalificirani za podršku uređaja Dell kompanije.
Distributeri u svojim zemljama korisnicima pružaju tehničku podršku, savjetovanje kao i diagnostiku problema na lokalnom jeziku.
Disti - Dell autorizovani serviser za BiH
Disti kompanija je certificirani Dell Authorized Service Provider za područje Bosne i Hercegovine.

IT tehnološka riješenja su često skupa, stoga se isplati uložiti u njihovu zaštitu od skupocijenih zastoja u radu. Sa Dell-om, Vi dobivate brzo riješenje, visoku dostupnost i pouzdanost kao i povećanje produktivnosti. Dell Vam omogućava da radite brzo.

Za ona mjesta gdje je neophodan servis na licu mjesta, Dell je razvio pravo riješenje za Vaše poslovneDisti - Dell next business day service za BiH potrebe. Dizajnirano da ponudi sigurnost korisniku, usluga Next Business Day Response Service nudi Vam da certificirani tehničar Dell proizvoda bude na mjestu gdje se nalazi Vaš uređaj do narednog radnog dana (po potrebi).

Kao partner Dell kompanije i distributer Dell-ovih proizvoda za područje Bosne i Hercegovine, DISTI kompanija nudi ovu uslugu servisiranja na cijelom području Bosne i Hercegovine.


VIJESTI

ruckusprvi-wave-2-access-point-zoneflex-r710
Ruckus: prvi Wave 2 Access Point - ZoneFlex R710
microsoft-akcija--sedmice-povezite-se-sa-cloudom-preko-office_a-365
Microsoft AKCIJA - povežite se sa cloudom preko Office-a 365!
disti-ponuda-sedmice-dell-latitude-3550
DISTI ponuda sedmice: Dell Latitude 3550
budite-u-korak-sa-cloudom-zasto-trebate-imati-microsoft-office-365
Budite u korak sa cloudom: zašto trebate imati Microsoft Office 365?
dell-inspiron-2350-aio-touch-screen-desktop
Dell Inspiron 2350 AIO Touch Screen Desktop

DISTI reklame


Google reklame

Pratite nas na Facebook-u

_ _ _ _ _ _ _ _