background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
veličina teksta 

PROIZVODI: Smart Wi-Fi

Ruckus Wireless™ dizajnira i proizvodi wireless proizvode kao što su Router-i i access point-i . Disti je distributer ovih proizvoda za područje Bosne i Hercegovine.
Slika - Smart Wi-Fi

Ruckus Wireless™ dizajnira, proizvodi i promovira Smart Wi-Fi proizvode kao i Smart Wireless LAN (WLAN) sisteme od svog osnivanja 2004. godine.Njihova patentirana Wi-Fi tehnologija je samo jedan od razloga zašto su nazvani Tehnološkim pionirima od strane Svjetskog Ekonomskog Foruma.

Disti pored toga što Vam je obezbijedio ove jedinstvene proizvode iz oblasti wireless tehnologija, nudi Vam i savjetodavne usluge kako optimalno implementirati Smart Wi-Fi sisteme na Vašim objektima kako bi u potpunosit iskoristili prednosti koje oni donose sa sobom.

Ruckus Wireless posebno je poznat po svojoj patentiranoj Smart Wi-Fi tehnologiji i njenoj jedinstvenoj sposobnosti da podrži streaming multicast IP videa putem 802.11 standardnog protokola. Ova tehnologija koristi razna naučna dostignuća kako bi usmjerila Wi-Fi signale najefikasnijim i najboljim putanjama do svakog korisnika. Za relativno kratko vrijeme od kad je ova kompanija na tržištu dodjeljeno joj je 28 patenata iz oblasti bežičnog prenosa podataka i sličnih tehnologija te isto toliko patenata koji čekaju na odobrenje.

"Ruckus Wireless sa svojom tehnologijom nudi nešto što druge Wi-Fi kompanije nisu u stanju, a to je veći domet i pouzdanije Wi-Fi veze sa klijentskim uređajima, koje Ruckus Wireless ostvaruje zahvaljujući svojoj inovativnoj i prilagodljivoj tehnologiji. Smart Wi-Fi konstanto usmjerava signale oko prepreka te ublažava smetnje i fokusira RF energiju tamo gdje je ona zaista i potrebna, kako bi osigurala pokrivenost i konzistentonst performansi na velikim udaljenostima.
Dok se druge ""Wi-Fi"" komapnije fokusiraju na to šta se dešava sa klijentom nakon što se klijent spoji na mrežu, Ruckus Wireless prvo nastoji da omogući svojim klijentima nesmetano i jednostavno povezivanje na mrežu."

"Kao jedna od najbrže rastućih kompanija iz oblasti bežičnih mreža, prema istraživanjim Gartner-a, korisnici Ruckus Wireless uređaja protežu se kroz raznorazne oblasti, od hotela, bolnica, škola, univerziteta, skladišta, poslovnih i prodjanih centara i mnogih drugih.
Klijenti Ruckus Wireless-a su također neki od poznatih telekom operatera kao što su: AT&T, Belgacom, Deutsche Telecom, Towerstream, The Cloud (BSKYB), SingTel, Swisscom, Brighthouse i mnogi drugi.
U 2010. godini Ruckus je bio svjetski lider u isporuci mesh access point-a sa tržišnim udjelom od 41%."

 
Naši ostali proizvodi


VIJESTI

ruckusprvi-wave-2-access-point-zoneflex-r710
Ruckus: prvi Wave 2 Access Point - ZoneFlex R710
microsoft-akcija--sedmice-povezite-se-sa-cloudom-preko-office_a-365
Microsoft AKCIJA - povežite se sa cloudom preko Office-a 365!
disti-ponuda-sedmice-dell-latitude-3550
DISTI ponuda sedmice: Dell Latitude 3550
budite-u-korak-sa-cloudom-zasto-trebate-imati-microsoft-office-365
Budite u korak sa cloudom: zašto trebate imati Microsoft Office 365?
dell-inspiron-2350-aio-touch-screen-desktop
Dell Inspiron 2350 AIO Touch Screen Desktop

DISTI reklame


Google reklame

_ _ _ _ _ _ _ _