background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
veličina teksta 

PARTNER: F-Secure

F-Secure, Finska kompanija koja razvija antivirusna rješenja, osnovana je 1988. godine u Helsinkiju na čijoj berzi se od 1999. godine i nalazi. Centrala se nalazi u Helsinkiju,a posjeduje regionalne centre širom svijeta. Procijenjena kao kompanija sa najbržim ekonomskim rastom od svih konkurenata, jedna je od kompanija koja pruža rješenja na polju antivirusne, anti-spam te antispyware zaštite za radne stanice, kao i rješenja mrežne kontrole za internet service provider-e.
Slika - F-Secure

F-Secure zaštita je dostupna i kao usluga kroz veće internet service provider-e kao što su France Telecom, TeliaSonera, PCCW i Charter Communications.

Osim navedenog F-Secure je globalni lider na polju zaštite mobilnih telefona. Njihovu zaštitu u svojoj osnovi imaju veliki mobilni operatori kao što su T-Mobile i Swisscom, kao i proizvođači mobilnih telefona kao što je Nokia.

Sa svojim višestruko nagrađivanim rješenjima predstavlja jednog od najznačajnijih kokurenata na tržištu anti-virusnog software-a u svijetu.

Disti kao zastupnik F-Secure proizvoda za područje Bosne i Hercegovine nudi sve proizvode iz programa F-Secure-a.  Više informacija o proizvodima možete dobiti od naših uposlenih ili na web stranici kompanije www.f-secure.comVIJESTI

ruckusprvi-wave-2-access-point-zoneflex-r710
Ruckus: prvi Wave 2 Access Point - ZoneFlex R710
microsoft-akcija--sedmice-povezite-se-sa-cloudom-preko-office_a-365
Microsoft AKCIJA - povežite se sa cloudom preko Office-a 365!
disti-ponuda-sedmice-dell-latitude-3550
DISTI ponuda sedmice: Dell Latitude 3550
budite-u-korak-sa-cloudom-zasto-trebate-imati-microsoft-office-365
Budite u korak sa cloudom: zašto trebate imati Microsoft Office 365?
dell-inspiron-2350-aio-touch-screen-desktop
Dell Inspiron 2350 AIO Touch Screen Desktop

DISTI reklame


Google reklame

Pratite nas na Facebook-u

_ _ _ _ _ _ _ _