background image
glavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni bannerglavni reklamni banner
veličina teksta 

Ukratko o kompaniji DISTI d.o.o.

Disti d.o.o., osnovana 2002 godine, je bosansko hercegovačka kompanija koja se bavi veleprodajom, distribucijom i razvojem modernih tehnologija koje uključuju računarsku opremu, računarske programe kao i projekte vezane za IT infrastukturu. Disti nije kompanija koja se bavi samo trgovinom i distribucijom proizvoda iz oblasti informacionih tehnologija, već je kompanija koja svojim korisnicima nudi kompletna riješenja vezana za IT projekte.
o_nama

Disti logo

Disti, sa sjedištem u Sarajevu, distribuira rješenja, proizvode i usluge od proizvođača ka preprodavačima i krajnjim korisnicima angažovanim na različitim tržištima.

Naš specijalizovani pristup korisniku kao i naša distribuciona mreža, omogućava nam efikasno, brzo i kvalitetno snabdjevanje naših partnera (krajnjih korisnika i preprodavača).

Opseg našeg poslovanja i usluga nije ograničen samo na Bosnu i Hercegovinu, već se naša rješenja mogu lokalizovati prema Vašim potrebama.

Disti kontinuirano investira u edukaciju svojih uposlenih, infrastrukturu kao i organizacione potencijale kako bi nastavili sa dosadašnjim rastom i ostvarili planirani napredak.


Naši ostali proizvodi


VIJESTI

ruckusprvi-wave-2-access-point-zoneflex-r710
Ruckus: prvi Wave 2 Access Point - ZoneFlex R710
microsoft-akcija--sedmice-povezite-se-sa-cloudom-preko-office_a-365
Microsoft AKCIJA - povežite se sa cloudom preko Office-a 365!
disti-ponuda-sedmice-dell-latitude-3550
DISTI ponuda sedmice: Dell Latitude 3550
budite-u-korak-sa-cloudom-zasto-trebate-imati-microsoft-office-365
Budite u korak sa cloudom: zašto trebate imati Microsoft Office 365?
dell-inspiron-2350-aio-touch-screen-desktop
Dell Inspiron 2350 AIO Touch Screen Desktop

DISTI reklame


Pratite nas na Facebook-u

_ _ _ _ _ _ _ _